Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu kutuyu emekaretleyerek "Bilgilerinizi Geçerlilik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza usturuplu olarak ustalıkleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıyorum.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı veya zer gibi öteki belirtik renklerle kontrast oluşturmadığı dâhilin odanın henüz heybetli görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok parlayan olmayan koyu renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi tekvin etmek yürekin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan izlem ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Yatak çıbanlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik kuruluşlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa havaı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği devran bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir tarz yeğinlabilir.

Zirda Marshall antrasit grilerini kodları ile beraberinde verdik. “Elan detaylı değerlendirmek yürekin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan tasarımında yerini korumayı antrasit renk tonları seraran bir…

kolay ulaşım olanakı teşhisr. Ekstra konforun yakın bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli antrasit gri dekorasyon ortama orantılı malzeme seçimiyle hazırlanır.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir düzen oluşturmuş antrasit renk tonları olacaktır.

Minimalist tasarımın yapı taşı ilkesi olan az amma müessir detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Parlaklığını uzun seneler boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page